Zapowiedź klipu AdE’go

ade_bylismy_wszedzieWAGmusic oraz Bragga Entertainment prezentują zapowiedź video do utworu AdE’go ‚Byliśmy Wszędzie‘. Utwór ten będzie pierwszym singlem promującym album ‚Perła Południa‘, który już wkrótce ujrzy światło dzienne.

 

 

Zapowiedź:

AdE – współzałożyciel grup Max Pro, O.C.B. oraz MAS Projekt. Warszawski raper, łączący hip hop z różnymi stylami. Przez co często określany mianem artysty alternatywnego.

Dyskografia:?
Eplusde „Moje życie, moja muzyka” – 2004?
Imaade Konkret „Alternatywa”- 2006?
Max Pro „Nieoficjalnie” – 2008?
AdE „Stop/ADHD” EP – 2011?
OCB „Okazjonalnie” – 2011?
OCB „Pookazjonalnie” – 2011?
Grubbo Mixtape – 2011/2012?

Debiut sceniczny to 2005 rok (chociaż pierwsze teksty i utwory powstawały już od 2001 roku..), od tamtej pory wspólnie z rodziną Grubbo, zaliczył wiele supportów oraz imprez jako gwiazda wieczoru. W 2009 w ekipie Max Pro zajął 3 miejsce w konkursie HaiHa 022, ustępując miejsca tylko Młodemu M i zwycięzcy imprezy. Do tej pory nawiązał również współpracę między innymi z Jongmenem, Młodym M, Theodorem, Rudym MRW i wieloma innymi.

Więcej informacji: https://www.facebook.com/adeocb

Dodaj komentarz